20 FETÖ/PDY üyesi daha gözaltında …
ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN
Milas Önder Gazetesi
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, FETÖ/ PDY silahlı terör örgütüne yönelik, Muğla merkezli olmak üzere 4 ilde eşzamanlı operasyon yapıldı.
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca 20 şüpheli hakkında verilen gözaltı kararının ardından ekipler, 17 Ekim 2017 tarihinde harekete geçtiler.
İkisi aktif çalışan memur olmak üzere, farklı meslek gruplarından olan şüphelilerin tamamının, “BYLOCK programını kullandıkları ve ayrıca bir kısmının, örgüt liderinin talimatıyla, kapatılan BANK ASYA'da hesap açtıkları” gerekçesiyle gözaltına alındıkları bildirildi.
Operasyonların devam edeceği ve konu ile ilgili kamuoyunun yakın bir tarihte bilgilendirileceği belirtildi.