Akyer’den, MGC Milas Temsilciliği’ne hayırlı olsun ziyareti …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Milas Önder Gazetesi

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, geçtiğimiz hafta yapılan seçimle belirlenen Muğla Gazeteciler Cemiyeti Milas Temsilciliğine ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaptı.

Cemiyetin Milas Temsilcisi Melih Kaşkar ve Temsilci Yardımcısı Çağrı Purma ile bir araya gelen Akyer, Cemiyetin durumu, ilçedeki basın mensuplarının çalışma koşulları ve karşılaştıkları zorluklar, genel olarak yazılı ve görsel medyanın içinde bulunduğu durum ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunurken; “Bizler, toplumun huzur ve mutluluğu, ilçenin ekonomik ve sosyal yapısındaki değişim ve gelişim için çaba harcayan bir hizmet şeklini uygulamaya çalışan siyasetçileriz. Bu konudaki görüşlerimizi de topluma ulaştırma noktasında her zaman en büyük desteği gördüğümüz basın kuruluşları ve onların temsilcileri olan sizler de bizim için son derece önemlisiniz. Dolayısıyla herhangi bir konuda bize düşen bir görev olduğunda her zaman gereğini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Çünkü sizler de bizler de kamu adına, toplum adına farklı kulvarlarda da olsa benzer görevleri yapıyoruz” diyerek, temsilcilik görevi için hayırlı olsun dedi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Milas Temsilcisi Melih Kaşkar da, Akyer’e ziyareti için teşekkür ederek; “Elbette çeşitli zorluklara göğüs gererek görev yapıyoruz. Zaman zaman karşılaştığımız büyük zorluklar da oluyor. Bütün bu zorlukları toplum olarak aşmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Toplum olarak özellikle sanal olarak değerlendirdiğimiz sosyal medya-internet gibi iletişim araçlarından ziyade gazete kağıdına dokunarak, yaşadığımız yer hakkında bilgi sahibi olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla bu yolla gazeteler daha çok okunacak, bizler de mesleğimizin tadını daha bir çıkarmış olacağız” dedi.

Ziyaret, ilçe özelindeki gelişmelerle ilgili sohbetle sona erdi.