Alaboğaz Zeytinyağı ödüle doymuyor

Dr. Çağlayan Üçpınar’ın 2020’de Milas’a ve Türkiye’ye kazandırdığı, “Memecik” zeytinlerinden üretilen soğuk sıkım Alaboğaz Zeytinyağı’nın, Zeytindostu Derneği’nin bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Ödülleri yarışmasında altın madalya…

Milas Önder Gazetesi

Alaboğaz Zeytinyağı geçtiğimiz Haziran ayında üst üste iki ödül daha aldı. Üçpınar, Londra’daki IOOC (İnternational Olive Oil Council: Uluslararası Zeytin Konseyi) yarışmasında, Alaboğaz “Sıfırüç” zeytinyağının bronz madalya, Muğla İl Tarım Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmada da altın madalya aldığını bildirdi.

Çağlayan Üçpınar, Yazılım Mühendisi olmasına karşın, şirketin üretim ve pazarlama süreçlerine katılan büyük oğlu Arda Oğul Üçpınar’ın, şirket müdürü olarak ödül törenine katıldığını belirterek şunları söyledi:  “Alaboğaz ‘Sıfırüç’ organik zeytinyağımız, Muğla Tarım İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmada bir altın madalya daha kazandı. İlk yılımızda yakaladığımız bu başarıyı, daha yukarıya çekmek ve devamını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.”