Başkan Tokat’tan bir dizi ziyaret

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat Milas Muharip Gaziler Derneği ve Milas Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Güncel konuların konuşulup, istişarelerin yapıldığı ziyaretlerde Başkan Tokat, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerde güven tazeleyerek,…

Milas Önder Gazetesi

Ziyaretleri esnasında Başkan Tokat’a Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H.Arda Varol da eşlik etti.

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ilk ziyaretini Milas Muharip Gaziler Derneği’ne gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, gündemdeki konular hakkında konuşmalar gerçekleştirildi. Pandemi kurallarına riayet edilmesini hatırlatan Başkan Tokat, gazilere sağlıklı günler diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban göstermiş olduğu ilgi ve ziyaret için Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Muhtalarımızla birlik ve dayanışma içinde olacağız

Gaziler Derneği ziyaretini tamamlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, daha sonra Milas Muhtarlar Derneği’ne geçerek, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerde güven tazeleyerek, yeniden Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Mehmet Çoban’a görevinde başarılar diledi. Muhtarlarla sohbet de eden Başkan Tokat, muhtarların istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü konusunda belediyenin yetkili birimlerine talimat verdi. Başkan Tokat, Mahallelerin eksikliklerinin çözümü konusunda her zaman muhtarlarla birlik ve dayanışma içinde olunacağını belirtti.

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’ da gerçekleştirmiş olduğu ziyaret için Başkan Tokat’a teşekkür etti.