Bayram sonrası dostluk voleybol maçı

​​​​​​​Muğla Voleybolunu Geliştirme Yaşatma Kulübü ile Milas Ergin Spor Bayan Voleybol takımları ile bayram sonrası Muğla’da dostluk maçı hazırlıklarına başladı.

Milas Önder Gazetesi

Muğla voleybolunun duayen voleybol hocalarından emekli eğitimci Alaittin Varol’un görev yaptığı Muğla Voleybolunu Geliştirme Yaşatma Kulübü ile Milas Ergin Spor kadın voleybol takımları ile bayram sonrası Muğla’da yapılacak olan dostluk voleybol turnuvası hazırlıklarına Muğla Düğerek tesislerinde başladı.

Bayram sonrası yapılacak kadınlar ve erkekler voleybol turnuvası hakkında görüşlerini aldığımız her iki takımın teknik sorumlusu Muğla voleybolunun duayen hocalarından emekli eğitimci Alaittin Varol çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Muğla voleybolunda gençlik yıllarında muhtelif takımlarda başarıyla forma giyen kadın ve erkek voleybolcu arkadaşlarımız haftanın üç günü Muğla Düğerek Sosyal Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyorlar. Her yıl sık sık özel turnuvalarda Ege’nin birçok yerinde kadın ve erkekler olarak özel müsabakalarda Muğla’yı temsil ediyoruz. Bayram sonrasında Muğla Düğerek Sosyal Tesisleri’nde yapılacak olan voleybol turnuvasına Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Kulübü ile Milas Ergin Spor kadın voleybol takımları olarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bayram sonrasında yapılacak voleybol turnuvası müsabakalarına taraftarlarımıza her iki takımımıza destek vermeye çağırıyoruz.”