Bu kez gösterileriyle alkış aldılar…

Kuruluşundan bu yana etkinlikleriyle adından söz ettiren Özel Milas Anaokulu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk yarısını, geleneksel hale getirdikleri şenlik ile kapattılar. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’ndaki etkinlikte sahne alan…

Milas Önder Gazetesi

Özel Milas Anaokulu idareci ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velilerinin katıldığı yarıyıl sonu etkinliği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Gecede, ‘Süper Dadım’ın ‘süper’ minikleri, birbirinden renkli gösterileri büyük bir başarıyla icra ettiler.

‘Elma Şekerleri’ sınıfı öğrencileriyle Ayşe Eylem Çavaş eşliğindeki koro Andımızı okurken, ‘Pamuk Şekerleri’, 7 ‘den 70’e hepimizin çocukluğunda yer alan ‘inek Şaban’ından Güdük Necmi’sine, Kel Mahmut’undan Hafize Ana’sına kadar çocukluğumuzu hatırlatacak ‘Hababam Sınıfı’ gösterisi, izleyicilerden yoğun alkış aldı.   

‘Gülen Gözler’, ‘Minik Düşler’ sınıfı vakvak danslarıyla, ‘Parlayan Yıldızlar’, ‘Elma Şekerleri’nden Ah Nerede Vah Nerede şarkısı, ‘Uçan Balonlar’ sınıfı öğrencilerinden ‘Memleketim’ adlı gösteri, geceye katılan velilere keyifli bir akşam yaşattı.

Özel Milas Anaokulu Kurucu Müdürü Nazlı Yıldız, geceye katılan tüm velilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Bu gece için öğretmen arkadaşlarımız ve yavrularımız gerçekten büyük bir emek harcadılar. Hatta bu konuda velilerimizden de önemli katkılar aldık. Her şeyden önce gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese, özellikle de çocuklarımıza teşekkür ediyorum.

Bu tür etkinlikler çocuklarımızın sosyal birer birey olarak yetişmeleri kadar, velilerimizin de bir araya gelerek kaynaşmalarına vesile olan etkinliklerdir. Biz, Özel Milas Anaokulu olarak kocaman bir aile olduğumuzu düşünüyor ve bu düşünceyi de her fırsatta dile getiriyoruz. Bu gece de bu düşüncemizin somut bir örneğidir” diyerek, katılımcılara teşekkür etti.