“Damlıboğaz yolunda bakım onarım tamamlandı”
ÖNDER Haber - Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilimiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
Milas Önder Gazetesi
ÖNDER Haber -
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilimiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer İlçesi Bağlıağaç Mahallesinde heyelan sonucu zarar gören yolun temizlik ve bakım çalışmalarının yanısıra, Girdev Yaylasında kar nedeniyle kapanan yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler aynı zamanda ilçemiz Damlıboğaz mahallesinde bozulan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, yaptığı açıklamada; "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek, taleplerini karşılamak için daha verimli ve düzen içerisinde çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Hava şartlarının düzelmesi ve yağışların bitmesi ile vatandaşlarımızın taleplerine daha fazla karşılık verme imkanımız olacak" dedi.