Demokrasi Şehitleri Turnuvası Şampiyonu Yatağanspor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Önder Gazetesi

Muğla Valiliği tarafından geçen hafta sonu düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvasını final karşılaşmasında Muğlaspor’u 1-0 yenen Yatağanspor kazandı.

Geçen hafta sonu Muğla Düverek ve Kötekli Stadyumlarında oynanan turnuva maçlarına ilimizin 8 futbol takımı katıldı.

1997 ve alt yaş grubu futbolcuların karma olarak oluşturdukları futbol takımları ile katıldıkları Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvasının final karşılaşması 7 Ağustos Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumunda oynandı.

Yeni Milasspor, Turgutreisspor, B.B.Bodrumspor, Yatağanspor, Muğlaspor, Fethiyespor, Köyceğiz Belediyespor ve Ortaca Belediyespor Futbol Takımlarının iştirak ettiği futbol turnuvasında ilk tur müsabakaları 5 Ağustos Cuma günü yapıldı. Bu turda Düverek Sahasında oynanan karşılaşmalarda Ortaca Belediyespor takımı rakibi Turgutreisspor’u penaltı atışları sonrasında 5-4 yendi ve ikinci turda oynama hakkını kazandı.

 İkinci karşılaşmada Fethiyespor Yeni Milasspor’u 4-0 yenerek turnuvanın ikinci turuna adını yazdırdı.

Ayı gün Kötekli Sahasında oynanan maçlarda ise Muğlaspor Köyceğiz Belediyespor’u 4-2 ve Yatağanspor da B.B.Bodrumspor’u 2-1 yenerek ikinci tura yükselen takımlar oldular.

 İkinci Tur Maçları Ve Final Karşılaşması

Demokrasi Şehitleri adına Muğla Valiliğimizin düzenlediği futbol turnuvasının ikinci tur karşılaşmaları 6 Ağustos Cumartesi günü yapıldı. Kötekli sahasında oynanan müsabakada Fethiyespor rakibi Ortaca Belediyespor’u ve Düverek Sahasında ki maçta Yatağanspor rakibi Muğlaspor’u yenerek final maçına çıma hakkını kazandılar.

 Şampiyonluk Maçı Atatürk Stadyumunda Oynandı

Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası şampiyonluk karşılaşması Muğla Atatürk Stadyumunda 7 Ağustos Pazar günü oynandı.

Şampiyonluk maçında Yatağanspor rakibi Fethiyespor’u 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın ödül töreninde final karşılaşmasına çıkan 2 takımın kupasını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz ve Muğla ASK Başkanı Mehmet Top birlikte verdiler.

Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvasının ilk iki tur karşılaşmasını Muğla Valisi Amir Çiçek ve çok sayıda yöneticide izledi. Yeni Milasspor- Fethiyespor karşılaşmasının başlama vuruşunu Muğla Valisi Amir Çiçek yaptı.

Turnuvanın ödül töreninde turnuvaya katılan 8 takımın sporcularını antrenörlerini idarecilerini turnuvaya katılarak destek verdikleri için kutlayan ve teşekkür eden Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz yaptığı konuşmada Demokrasi Şehitlerine Allahtan Rahmet dileyerek katılımcı tüm takımlara teşekkür etti.