Gecenin geliri çocuklara burs olacak

​​​​​​​Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi’nin tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda açık artırma ile satılan Atatürk tablosu sahibine teslim edildi.

Milas Önder Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Milas Şubesi tarafından 28 Ekim tarihinde ‘Gençliğe umut olur musunuz’ sloganıyla Cumhuriyet Balosu düzenlenmişti.

Geceye katılanlar cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutlarken, ADD Yönetim Kurulu Üyesi sanatçı Sabahattin Akan tarafından yapılan Atatürk tablosu geliri yoksul aile çocuklarına burs vermek amacıyla dağıtılmak üzere açık artırmayla satışa çıkarılmıştı.

En yüksek fiyatı veren ilçemiz eczacılarından Ali Yolcu'ya tablosu ADD yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyaret ile teslim edildi.

Yolcu’ya destekleri için teşekkür eden ADD Milas Şube Başkanı Ateş, “ADD olarak maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız için imkanlarımız doğrultusunda desteğimizi sürdürüyoruz. Ali bey de sağolsun balomuzda çok önemli bir destekte bulundu. Kendisine çocuklarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Tabloyu teslim alan Yolcu, ADD’nin ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından olduğuna dikkat çekerek, “ADD çocuklarımız için de önemli adımlar atıyor. Çocuklarımıza, onların eğitimine katkıda bulunmak bizleri de mutlu etti” dedi.