İKİZKÖY’E BİR DESTEK DE MİDOSK’TAN..

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) temsilcileri İkizköylü vatandaşlara anlamlı bir destek etkinliği gerçekleştirdi.

Milas Önder Gazetesi

MİDOSK üyeleri Aksaray Hasandağ’a tırmanarak, Akbelen Ormanı’nda gerçekleştirilen ağaç kesimine karşı direnen İkizköylü vatandaşlara açtıkları pankartla destek oldular. Dağın zirvesinden  ‘Milas-İkizköy Direnipduru!’ yazılı pankart açan MİDOSK üyeleri İkizköylü vatandaşların yanlarında olduklarını belirttiler.

‘Anlamlı bir etkinlik gerçekleştiren MİDOSK’a teşekkür ediyorum’

MİDOSK Başkanı Baki Çetinkaya ve Milas Dağcılık Arama Kurtarma Merkezi Başkanı Mehmet Nergiz, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, dağın zirvesinde açtıkları pankartla birlikte fotoğraf çektirip, İkizköylü vatandaşlara destek mesajları verdiler.

Gerçekleştirilen etkinlikten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Topraklarını, ormanı ve çevreyi koruma adına büyük mücadele veren İkizköylü vatandaşlarımıza destek olmak adına böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştiren MİDOSK’ a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın ardından söz alan MİDOSK Başkanı Baki Çetinkaya; “Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak planlı yaz dönemi etkinliklerimizden olan Aksaray Hasan Dağı (3268 m) zirve tırmanışı 23-24-25 tarihlerinde 8 sporcumuz ve 1 konuk sporcu (Muğla Zirve Dağcılık) katılımı ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Tarih ve doğayı iç içe barındıran Muğla’mızda yapılmak istenen her türlü doğa tahribatına Milas Dağcılık olarak karşı olduğumuzu ve karşısında duracağımızı belirtmek isteriz. Bu vesile ile zirvede Muğla İkizköy’de yapılmak istenen ağaç katliamına dikkat çekmek amacıyla MİDOSK olarak açtığımız pankart ile İkizköy’e destek olduğumuzu gösterdik. Yaptığımız etkinliğe katılım ve katkı sağlayan Baki Çetinkaya, Hasan Çakıroğlu, Ahmet Çakır, Nihat Erdoğan, Muammer Açık, Z. Cemal Atay, Melih Avaroğlu, Hayrettin Alparslan, Coşkun Aktaş (Zirve Dağcılık) sporcularımıza teşekkür ederiz” dedi.