Kıyıkışlacık Spor ile Hermiyas Spor takımları gol oldu yağdı

​​​​​​​Milas’ı mahalli ikinci amatör kümede temsil eden takımlarımızdan lider Kıyıkışlacık Spor takımı deplasmanda Gümüşlük İdmanyurdu’nu 5-0, Güllük Hermiyas Spor takımı kendi sahasında Deniz Rüzgarı takımını 6-0 yendi.

Milas Önder Gazetesi

Çarşamba günü oynanan müsabakalarda rakiplerine gol yağdıran her iki takımdan Kıyıkışlacık Spor liderliğini sürdürürken yeni kurulan ve bu sezon ilk kez mahalli ligde yer alan, guruptan üçüncü sıradan çıkmak isteyen Güllük Hermiyas Spor takımları rakiplerine göz dağı verdiler.

Bilindiği üzere Lider Kıyıkışlacık Spor takımının hocalığını Cenk Atasoy, yardımcılığını Mehmet Ali Altaş yaparken, Güllük Hermiyas Spor takımının teknik direktörlüğünü Muğla futbolunun tanınmış teknik adamlarından Nusret Sezgin yapmaktadır.

Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme A. gurubunda yer alan Kıyıkışlacık Spor, Güllük Hermiyas Spor, takımlarımızın yanı sıra birinci amatör kümeye çıkmak için gurup üçüncüsü olarak play-off oynamak isteyen diğer takımlar mücadelelerine disiplin içerisinde devam ediyor.

Ligde oynadığı toplam 9 maçta, 9 galibiyeti olan lig lideri Kıyıkışlacık Ligde oynadığı toplam 9 maçta, 9 galibiyeti olan lig lideri Kıyıkışlacık takımı aldığı bu 5-0'lık Gümüşlük galibiyetiyle puanını 27'ye yükseltirken, Güllük Hermiyaspor’un ise ligde 9 maçta, 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle, 13 puanı buluyor.

Milas Önder Gazetesi olarak gurup mücadelesi veren diğer takımlarımıza başarılar diliyoruz.