Kupalarını Başkan Tokat’a sundular
ÖNDER Haber - Milas Belediye Spor Satranç Kulübü oyuncuları, Türkiye Satranç Federasyonu Çocuk Ligi Turnuvası’nda kazandıkları kupaları Başkan Tokat’a sundular
Milas Önder Gazetesi
ÖNDER Haber -
Milas Belediye Spor Satranç Kulübü oyuncuları, Türkiye Satranç Federasyonu Çocuk Ligi Turnuvası’nda kazandıkları kupaları Başkan Tokat’a sundular.
Turnuvada Milas Belediye Spor adına yarışan Gümüş Kale takımı 2’ncilik kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanırken; Toprak Can Mutlukan, Türkiye yaş grupları şampiyonasında 8 yaşta 223 sporcu arasında 9. oldu ve Milli Takıma seçildi.
7-8 Mart’ta Muğla’da yapılan Dünya Kadınlar Günü satranç turnuvasında yıldızlar grubunda Nuri Kaya birinci, Mehmet Bilge ikinci, Birol Mert Öner üçüncü, Merve Erdoğan altıncı, Arda Erdoğan (10 yaş grubunda) birinci ve Toprak Can Mutlukan ise 12 yaş grubunda beşinci olmuştu.
Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, satrança ve spora verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, annelerle satranç turnuvası düzenlediklerini, ayrıca tüm köy okullarında da satranç turnuvası düzenlemeyi düşündüklerini ve bünyelerinde 87 sporcu bulunduğunu belirtti.
Başkan Tokat ise, çocukları tek tek kutlayıp başarılarının devamını isteyerek, "Yeni yaptırdığımız Kapalı Spor Kompleksinde daha güzel çalışma ortamı oluşacak ve burada daha büyük organizasyonlar yapabileceğiz. Sizlerden, o organizasyonlarda da başarılar bekliyorum" dedi.