Milas Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

​​​​​​​Milas Belediyesi yaz sezonuna girilmesiyle çalışma faaliyetlerine hız verdi. Hem bölgede ikamet eden vatandaşlara hem de tatil için ilçemize gelen yerli ve yabancı konuklara en iyi hizmeti sunabilmek adına yoğun…

Milas Önder Gazetesi

Yaz aylarında yerli ve yabancı konukların yoğun rağbet gösterdiği Ören ve Boğaziçi Mahallelerinde çalışmalarını gerçekleştiren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayrıca merkez mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Ören ve Boğaziçi’nde çalışmalar sürüyor

Planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştiren ekipler Ören’de 1600 metre uzunluğunda sahil şeridine 8160 m3 ocak taşı ile blokaj işlemi çalışması gerçekleştiriyor. Yaz sezonunda yerli ve yabancı konukların yoğun rağbet gösterdiği Boğaziçi Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmaları yaparak, mahallenin yollarını yenileyen ekipler vatandaşların hizmetine sunuyor. Merkez mahallelerde de çalışmalarını sürdüren ekipler Burgaz Mahallesi Sabunhane Caddesi’ndeki istinat duvar yapımı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacak.

Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “132 mahalleye eşit ve etkin hizmet verme kapsamında çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yaz sezonuna girilmesiyle birlikte hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde planlanan programlar çerçevesinde yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz yerli ve yabancı konuklarımızın yoğun olarak rağbet gösterdiği Ören ve Boğaziçi Mahallelerimizde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda merkez mahallelerdeki çalışmalarını da sürdüren ekiplerimiz planlanan programlar kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Daha güzel bir Milas için hiç durmadan aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.