Milas Gençlik Spor U17 takımı üçüncü maçını Marmaris Belediye Spor ile yapacak

​​​​​​​Muğla mahalli alt yapılar liginde son 7 yılın en istikrarlı takımı olan Milas Gençlik Spor bugüne kadar elde ettikleri başarılı sonuçlarla herkesin beğenisini kazanandı.

Milas Önder Gazetesi

Muğla futbolunun en başarılı teknik adamlarından Güray Fedakar hocanın çalıştırdığı Milas Gençlik Spor U17 takımı spor severlerin bildiği üzere  play-off müsabakasında tarafsız sahalarda oynanan iki müsabakada bir galibiyet, bir beraberlik elde ederek 4 puan topladı.

29 Mayıs günü tarafsız saha olan  Yerkesik  sahasında karşı karşıya geleceği Marmaris Belediye Spor Play-off müsabakası için çalışmalarına devam eden Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapı teknik direktörü Güray Fedakar şu bilgileri verdi;

“Play-off U17 liginde gurup birincisi olarak katıldığımız play-off  müsabakalarında tarafsız saha olan Yerkesik sahasında  Muğla Spor U17 takımıyla 0-0 berabere kaldık. 

Play-off  ikinci müsabakasında yine Yerkesik sahasında Ortaca Esnaf Spor takımıyla karşılaştık ilk yarısı 1-1 biten müsabakanın ikinci  yarısında  2-2 tamamlanınca müsabaka uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarının son anında bulduğumuz golle Ortaca Esnaf Spor U17 takımını 3-2 yenerek 4 puanın sahibi olduk. 29 Mayıs günü  Yerkesik  Spor  sahasında gurubun üçüncü müsabakası için Marmaris  Belediye Spor U17 takımıyla oynayacağız. Guruptan çıkmak için bu müsabakadan üç puan almak istiyoruz.”