Milas Merkez ve Kırsal Mahallelerde Elektrik Kesintisi
ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla’nın Milas ilçesinde bakım, onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle farklı tarihlerde programlı elektrik kesintileri uygulanacak.
Verilen bilgilere göre, 30 Aralık 2025 Salı günü saat 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek bakım çalışmaları kapsamında Çamköy Mahallesi’nin bir kısmı ile Kayaderesi Mahallesi’nin tamamında elektrik kesintisi yapılacak. Aynı gün saat 10.00 ile 15.00 arasında yürütülecek arıza onarım çalışmaları nedeniyle Güllük, Boğaziçi, Dörttepe, Koru, Ekinambarı, Akyol, Yakaköy, Kemikler, Ağaçlıhöyük ve Gökçeler mahallelerinin tamamı ile Meşelik Mahallesi Kemerdağı Mevkii kesintiden etkilenecek.
Öte yandan 3 Ocak 2026 Cumartesi günü saat 09.00 ile 15.00 arasında yapılacak yatırım tesislerini devreye alma çalışmaları nedeniyle Cumhuriyet, Ahmetçavuş-Hayıtlı, Şevketiye, Hacıabdi, Güneş, İsmetpaşa, Kırcağız, Kargıcak ve Çamlıyurt mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Ayrıca Kırcağız Mahallesi de kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer aldı.
ADM Elektrik yetkilileri, vatandaşların elektrikle çalışan cihazlarını kesinti öncesinde devreden çıkarmalarını, jeneratör kullanan abonelerin ise güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmalarını istedi. Çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması halinde, ilan edilen saatten önce enerji verilebileceği de belirtildi.
Elektrik kesintileriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların 186 ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Çağrı Merkezini arayabilecekleri bildirildi.