Milasspor Masterlerı galibiyetle başladılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Önder Gazetesi

 Milasspor:6 Menemenspor:0

Maçın Hakemleri: Mustafa Korkut, Erdem Ortanca, Bora Arda Bozdağ

 Milasspor: Mert Salbaş, Güray Dıngıl, Coşkun Şenol, Mehmet Turgay, Hasan Gül, Hakan Ceylan, Akın Çilek, Deniz Kibar, Kemal Aydeniz, Sümmani Görman

Yedekler: Sebahattin Engin, Soner Becek, Ahmet Aktaş, İlker Aysel, Ahmet Tanyeri, Remiz Biçer, Hasan Eren, Osman İskender, Fatih Arslan, Erkan Yılmaz, Turgay Arat

Antrenör: Hasan Ali Arıkan

Menemenspor: Can Muammer Taşkın, Deniz Üçyol, Ali Azgın, Serhat Akgül, Özder Kam, Kenan Kök, Murat Eraslan, Selami Kırlı, Rahmi Akay, Emrah Erdur

Yedekler: Mustafa Çiftçi, Hüseyin Olu, Kenan Demir, Abdullah Başar, Volkan Er, İdris Binici, Gaffur Çakmak, Adil Yonca, Cenker Keman

Antrenör: Fikret Uzun

Güzel oyun etkili futbol bol gollü galibiyeti getirdi

2017-2018 Ege Bölgesi Masterler Futbol Ligi Üçüncüsü Milasspor Masterlerı yeni sezonun ilk lig mücadelesinde Güllük Stadyumunda Menemenspor’u 6 golle ağırladı.

Karşılaşmanın başlangıcından oyunun sonuna kadar maçın tek hâkimi olan Milasspor atak üzerine atak yaparak golü arayan taraf oldu.

 Maçın henüz başlarında Akın Ramazan paslaşması gole davetiye çıkardı. Ramazan sert şutla topu kaleye gönderdi. Kaleci golü engelledi dönen topa kaptan Kemal vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

Dakika 20’de Kemal asisti yapan isim oldu. Günün başarılı ismi ve takımın yeni transferi Deniz Kibar soyadına layık kibar bir gol atarak skoru 1-0 yaptı.

Sümmani ortaladı Ramazan vurdu az farkla top auta çıktı. Dakika 25’te Kemal Deniz paslaşması sonrasında Deniz Kibar topu ceza sahası içindeki Ramazan’a aktardı. Ramazan bu kez affetmedi skoru 2-0 yaptı.

 Maçın ilk yarısının son atağında yine günün başarılı isimlerinden biri olan Sümmani kaleye paralel bir orta yaptı. Ramazan topu kaptan Kemal’e aktardı. Kaptan’dan klâs bir vuruş geldi ve skor 3-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı yine Milasspor’un baskısı atakları ve gol pozisyonlarıyla geçti. İkinci yarıda her iki takımda oyuna yedekte bekleyen tüm futbolcularını aldı.

Gelişen her atak bu yarıda golle sonuçlandı. Günün etkili futbolcularından Masterler Karma Milli Takımının da bu yıl formasını giyen Ramazan Akkoyun skoru 4-0 yaptı. Kaptan Kemal skoru 5-0 yapan golü attı. Ve son olarak kapanışı Ramazan yaptı ve maçın skorunu belirledi. Milasspor:6 Menemenspor:0

Maçın ikinci yarısında Milas adına oyuna dâhil olan Fatih Arslan, Deniz Kibar gibi takımın yeni transferi olarak savunmada olumlu ve güzel işler yaptı.