MİTSO Yöneticileri, iki yeni işyerini ziyaret ettiler
ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -
Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerinin yeni işyerlerini ziyaret ederek kutlama ve başarılar dileme geleneği çerçevesinde Atatürk Bulvarında ikinci işyerini açan Beyza Pastanesi ile Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde yeni açılan Kabaçam Çevre Danışmanlık Hizmetleri, İnşaat, Mühendislik ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ziyaret ettiler.
Milas’ta pastane ve
kafeterya sektörünün
önü açık
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Sayman Üye Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çorbacı ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu; MİTSO üyesi Sağlıknet Ltd. Şti.’nin Atatürk Bulvarında yeni açtığı ikinci Beyza Pastanesini ziyaret ederek kutladılar ve başarılar dilediler.
Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Beyza Pastanelerinin sahipleri Canan Zenger Yayla ile Mustafa Yayla’nın açtıkları yeni Beyza Pastanesinin; konumu, mekanın iç mimarisi, dekorasyonu ve hizmet kalitesiyle kısa sürede kendisine sektörde ayrıcalıklı bir yer edindiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Üyelerimizin yeni işyerleri açması, bu işyerlerinin gerek işletmecilik anlayışı, gerek iç mimarisi ve dekorasyonu ile farklı bir mekan oluşturmaları, müşterilerini olduğu kadar biz Oda yöneticilerini de fazlasıyla memnun ediyor. Biz her zaman üyelerimizin başarılı olmasını arzu ediyoruz” dedi.
Beyza Pastaneleri sahipleri Canan Zenger Yayla ile Mustafa Yayla ise, MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Biz Milas’ta bu sektörde hizmet kalitesiyle, iç mimarisiyle, dekorasyonu ile fark edilen bir işletmecilik yapmanın gayreti içindeyiz. Milas’ta son yıllarda bu sektörde bir hareketlenme var. Milas’ta pastane ve kafeterya sektörünün önü açık görünüyor. Milas’ın, böyle bir potansiyele sahip olduğunu görüyoruz” dediler.
Milas’ta inşaat sektörü
canlılığını koruyor
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Sayman Üye Koray Türkoğlu ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde yeni açılan Kabaçam Çevre Danışmanlık Hizmetleri, İnşaat, Mühendislik ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ziyaret ederek kutladılar ve başarılar dilediler.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Milas’ta oldukça hareketli bir inşaat sektörü olduğunu belirterek, “Milaslılar bir taraftan eskiyen evlerini yenilemek için talep yaratırken diğer taraftan da şehrimizin aldığı göç, Milas’ta inşaat sektörünü canlı tutuyor. Ayrıca insanlarımız, birikimlerini değerlendirmek için inşaattan başka bir seçenek bulamıyorlar. Bu da inşaat sektörünün canlılığını korumasını sağlıyor” dedi ve Kabaçam Ltd. Şti. yöneticileri Çevre Mühendisi Gizem Kabaçam ile Hidayet Kabaçam’ı yeni açtıkları işyeri nedeniyle kutlayıp başarılar diledi.
MİTSO yöneticilerinin işyerlerini ziyaretlerinden çok memnun olduklarını dile getiren Kabaçam Ltd. Şti. Müdiresi Çevre Mühendisi Gizem Kabaçam ise, “Günümüzde çevre kavramı dünyada ve ülkemizde giderek önem kazanmakta. Bu da yatırımlarla ilgili yasalara, yönetmeliklere yansımakta. Bizler de yatırımcılara çevre konusundaki yasal uygulamalar hakkında danışmanlık hizmeti sunuyoruz” dedi.
Kabaçam Ltd. Şti. Yöneticisi Hidayet Kabaçam da, Milas’ın oldukça canlı bir inşaat sektörüne sahip olduğunu belirterek, “Diğer sektörlere göre inşaat sektörü, ülkenin genel ekonomik ortamından farklı bir gelişme içinde. Bunda Milas’ın ekonomik olarak güçlü bir yapıya sahip olması, Milas’ta ürün çeşitliliğinin bol olması da etkili. Biz, Milas’ta inşaat sektörünün canlılığını koruyacağını düşünüyoruz” dedi.