MİTSO’nun yeni üyelerine ziyaretler

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Önder Gazetesi

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, ilçemizde yeni açılan Oda üyesi işyerlerine ziyaretlerini sürdürüyorlar. MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgilere göre, bu ziyaretler çerçevesinde Bolulu Hasan Usta, Osmanlı Cafe ve +252 işyerleri ziyaret edildi. 

 

Bolulu Hasan Usta

Özellikle süt tatlılarıyla tanınan, sevilen ‘Bolulu Hasan Usta’nın ilçemizdeki şubesi Halil Bey Bulvarı’nda bir süre önce açılmıştı. Milaslı Güneri ve Güray Günaydın kardeşler tarafından (‘franchising’ yöntemiyle) Milaslıların hizmetine sunulan işyerinde ayrıca hazır yemekler de bulunabiliyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Bolulu Hasan Usta işyerini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulundular. Milas’ta ailelerin gece de, gündüz de gidebilecekleri uygun bir mekan bulmakta zorluk çektiklerini gördüklerini ifade eden Güray Günaydın, “Böyle bir eksikliği gördüğümüz için ve özellikle sütlü tatlılar konusunda Türkiye’nin en tanınmış markasını Milaslıların hizmetine sunmak için bu işyerini açtık” diyerek ziyaretleri nedeniyle MİTSO yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

Osmanlı Cafe

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yine Halilbey Bulvarı’nda bir süre önce hizmet verilmeye başlanan Osmanlı Cafe’yi ziyaret edip, işyeri yöneticileri Raif Can ve Mesut Bektaş’a hayırlı işler dileğinde bulundu. Kahve tiryakilerine çok özel karışımlı kahvelerin sunulduğu Osmanlı Cafe’nin Türkiye genelinde 190 şubesinin olduğunu belirten işletmeciler, Milas’a Antalya’dan geldiklerini, 11 farklı aromada kahvelerinin olduğunu, yemek servisi de yaptıklarını belirterek, “Sunduğumuz özel yapım yemeklerde de iddialıyız” dediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Türkiye’nin çok farklı yerlerinde gördükleri Osmanlı Cafe’nin Milas’ta da bir şubesinin açılmış olmasını takdirle karşıladıklarını belirterek, “Milas’ın her üründe, tanınmış, markalaşmış, kendi alanlarında öne çıkmış firmalarla buluşması biz çok mutlu ediyor. Sizlerin odamız üyesi olmanız ise bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. İşyerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

+252

Milas’a yeni açılan işyerlerinden biri de +252. Hasan Emre Günday’ın sahibi olduğu işyerinin yöneticiliğini, yıllarca Antalya’da turizm sektöründe çalışmış bir hemşehrimiz üstlenmiş: Gülhan Yılmaz.

Yılmaz, kısa sürede Milas’ta bir farklılık yarattıklarını, 250 metrekarelik alanda, 17 çalışanla hizmet verdiklerini belirterek, “Milas’ın Kalem köyündenim. Yıllarca Antalya’da turizm sektöründe çalıştım. Kendi memleketim olan Milas’ta böyle farklı bir işletmenin yöneticiliğini üstlenmekten son derece memnunun. Amacımız burada başarılı olarak Türkiye’nin farklı bölgelerinde de şubeler açmak. İşletmemizin adı, Muğla’nın telefon kodundan geliyor; +252. Herkesin aklında + 252’nin kalmasını arzu ediyoruz” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, +252’nin İşletme Müdürü Gülhan Yılmaz’ı kutlayıp “Milas’a farklı bir mekan kazandırdınız. Odamızın üyesi olmanızdan da ayrıca mutluluk duyuyorum. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.