Mücadele iyi skor kötü

2018-2019 Muğla İsmail Ulukan Veteranlar Basketbol Ligi’nde ilçemizi temsil eden Milas Mylasa Basketbol Takımı, Yatağan Kapalı Spor Salonu’nda hafta sonu oynadığı yarı final eleme maçında Bodrum Karma Veteran Takımına 74-…

Milas Önder Gazetesi

Yarı finalde elendiler

 

Maçın Hakemleri:  Aygün Akgül, Erkmen Kaya, Mehmet Güler, Arjin Kaya, Hikmet Nisa Yıldız

Milas Mylasa Bas: Onur Bayraktar, Kahraman Karaisaoğlu, Fatih Gürpınar, Salih Dural, Cemal Gül, Fahrettin Öznalbant, Can Alaçeşme, Tanju Aydın, Orhan Akif Çelik, M.Ali Eryiğit, Fırat Yazıcı, Metin Ümmetoğlu

Karma Veteranlar: Zafer Çavuşoğlu, Mustafa Eryılmaz, Uğur Özçayır, İbrahim Akbaş, Ali Kayar, Emre Arslan, Savaş Çakı, Devrim Özdamar, Şener Bilgin

Milas Mylasa Bas:57 Karma Veteranlar:74

Muğla İsmail Ulukan Veteranlar Basketbol Ligi’nde başarılı sonuçlarıyla ilçemiz Milas’ı temsil eden Milas Mylasa Basketbol Takımı, yarı final karşılaşmasında Bodrum Karma Veteran Takımı ile oynadı.

Yatağan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan yarı final karşılaşmasında her iki takımda oldukça iyi mücadele ettiler. Keyifli ve güzel geçen maçın ilk periyodunu Bodrum Karma takımı 18-14 önde tamamladı. İkinci periyodta her iki takımın zevkli mücadelesini izledik. Bodrum takımı ikinci periyodu da 40-30 tamamladı.

Maçın üçüncü periyodunda ilk iki periyoda göre daha dikkatli oynayan, az hata yapan ilçemiz takımı aradaki farkı kapatmak için son derece iyi bir mücadele ortaya koydular.

Her iki takımın iyi ve güzel oyunu karşılaşmayı izleyen az sayıda basketbolseverlerin de alkışını aldı.

Maçın üçüncü periyodusonunda dinlenmeye yine Bodrum takımı 54-48 önde girdi.

Yarı final maçının dördüncü ve son setinde sayı farkını kapatmak, oyuna ve maça ortak olmak isteyen ilçemiz takımı Mylasa Basketbol, bir ara skoru 4- sayıya kadar dürdü. Ancak Bodrum Takımı attığı uzaktan üçlük atışlarla sayı farkını arttırırken, bu periyotta takımımız sporcuları bireysel hatalar yaptılar ve topu, hücuma giderken rakiplerine kaptırdılar. Maç boyunca üçlük sayı atamayan ilçemiz takımına göre Bodrum takımı bireysel hataları daha az yaptı ve uzaktan atışlarla sayılar buldu.

Maçın son dakikalarında oyundan iyice düşen Milas Mylasa Basketbol takımı savunmada da açıklar verdiler.

Maçın son periyodunda da önde olan Bodrum takımı maçı 74- 57 alarak finale çıkan ilk takım oldu.

Milas Mylasa Basketbol Takımı haftaya Pazar günü ligin üçüncülük maçında Muğla Üniversitesi ile karşılaşacak.

Bodrum Bohesk finale çıktı

Bodrum Bohesk:57 Muğla Üniversitesi:47

Yatağan Kapalı Spor Salonu’nda geçen hafta sonu oynanan İsmail Ulukan Veteranlar Basketbol Ligi yarı final ikinci karşılaşmasında Bodrum Bohesk Takımı Muğla Üniversitesi Veteran Takımını 57-47 yenerek finalde Bodrum Karma Takımının rakibi oldu.