Muğla CHP'li gençler, İzmir için tek yürek

CHP Muğla İl Gençlik Örgütü İzmir depreminden etkilenen vatandaşlara yardım etmek için kampanya başlattı. CHP İl Gençlik Kolları’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Milas Önder Gazetesi

“Tüm ilçe gençlik kollarından duyurulan yardım kampanyasına Muğla halkı seferber oldu. Muğla halkının destekleri ile yardımlar kısa süre içerisinde il ve ilçe örgütlerindeki CHP' li gençlerimizin aracılığı ile parti binalarına ulaştırıldı.

Muğla' nın dört bir yanındaki fedakar ve her koşulda üzerine düşenden fazlasını yapmaya hazır olan CHP' li gençlerin aracılığı ile Muğla halkının tereddütsüz emanet etmiş olduğu yardımları Muğla CHP İl Başkanlığı binasına ulaştırmışlardır.

Tüm ilçe örgütlerinden gelen battaniye, yastık, yorgan, su, kuru gıda, bebek ve çocuk kıyafetleri aynı gün içerisinde CHP İzmir İl Gençlik Örgütü'nün koordinasyon ve toplanma merkezlerinden birisi olan Çınar Kafe' ye CHP Muğla Milletvekili Sn.Mürsel ALBAN, CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Başkanı Göksel BİLLUR ve CHP Yatağan İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Ali IŞIK aracılığı ile Muğla halkının gönlünden İzmir haklının gönlüne ulaştırılmıştır.”

Yardım kampanyasını başlatan CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Başkanı Göksel BİLLUR da konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Yardımlaşmak, zorda kalanlara yardım etmek bizim halkımızın doğasında var. Depremde evleri yıkılan, evlerinin içine girilemeyecek kadar ağır hasarlı olan yüzlerce vatandaşımız var. Bizler CHP' li gençler olarak yardımlarımızla bir nebze de olsa merhem olayı amaçladık. Bundan sonraki süreçte de İzmir halkı ile dayanışma içerisinde olacağız. Kısa sürede kampanyamızı yanıtsız bırakmayan ve hiç şüphe duymadan yardımlarını bizlere emanet eden Muğla halkına teşekkür ederiz. Bu kampanyada çok kısa sürede organize olan ve özverili şekilde çalışan tüm ilçe örgütlerimizin emekleri ve yürekleri için teşekkür ederim. İzmir halkımıza tekrardan geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. CHP Muğla Gençlik Örgütleri olarak yaraları dayanışma ile sarmaya devam edeceğiz. Burada atlamak istemediğim diğer bir nokta ise kahraman arama kurtarma ekipleri, itfaiye ekipleri, sağlık çalışanları. Günlerdir enkaz altında kurtarılanların mutluluğunu yaşamamızı sağlayanlar, Onlar iyi ki varlar ve yaptıkları şey çok kutsal ne kadar teşekkür etsek az kalır. Kendi canlarını hiçe sayarak başkaları için çalışmak…. örnek ve ilham alınması gereken çok noktaları var. Onlara da özverili çalışmaları için teşekkür ederiz."