Mustafa Tuna Yumlu Gençlikspor’da

Milas Önder Gazetesi

Futbol yaşamına Yeni Milasspor alt yapısında başlayan. Kısa süre sonra amatör takıma yükselen mor-beyazlı takımın forması altında başarılı müsabakalar sergileyen futbol menajerlerinin dikkatini çekince sırasıyla 2 sezon Nazilli Belediyespor takımında  oynadıktan sonra Afjet  Afyonspor, Bilecikspor, en son Bursa Nilüferspor takımlarında profesyonel futbol oynayan  öz Milaslı olan Mustafa Tuna  Kumru transferin son gününde Muğla Mahalli Süper Amatör Küme Ligi takımı Milas Gençlikspor takımına transfer oldu.

Milas Gençlikspor amatör takımının geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği hazırlık müsabakasında ilk kez Milas Gençlikspor takımında forma giyen oynadığı güzel futbolla her spor severin beğenisini kazanan Mustafa Tuna Yumlu  gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Uzun yıllar Nazilli Belediyespor, Afjet  Afyonspor, Bilecikspor, Bursa Nilüferspor takımlarında profesyonel futbol oynadım. Bu sezondan itibaren Milas Gençlikspor süper amatör küme takımında futbol yaşamıma devam edeceğim. Amacım Gençlikspor takımı forması altında oynayacağım.  Futbolla yeni takımıma katkı sağlamak istiyorum. Uzun yıllar sonra Muğla Mahalli Ligi’nde yer alacağım için heyecanlıyım.”