‘Normal’e dönüyor muyuz?
A
Milas Önder Gazetesi
A. Kemal KAŞKAR -
İlçemizde, bir yılı aşkın süredir sürdürülen altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde cadde ve sokakların kaplama işlemlerine geçiliyor.
Belediye yetkilileri, özellikle kent merkezindeki ana caddelerde ‘bozuk zemin’den kaynaklanan büyük rahatsızlıkları, olabildiğince kısa sürede bu çalışmalarla giderme çabası içinde olunduğunu belirtiyorlar.
Menteşe Caddesi de, bu yönde çabaların sürdürüldüğü ana caddelerimizden biri.
Caddede, tek yön uygulamasına uygun olarak daraltılmış araç yolu, kaldırım, bisiklet yolu ve geçici araç park yerlerini içeren yapım-kaplama çalışmaları sürdürülüyor.
Yurttaşlar, başka kurumlar tarafından yolların yeniden kazılacağı yönündeki duyumlardan kaynaklanan endişelerini dile getirip çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını istiyor ve ekliyorlar: "Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelen altyapı çalışmalarında, kent merkezi açısından yavaş yavaş işin sonuna gelinmiş olması sevindirici. Ancak bu kez de cadde ve sokakların yapımı, iyileştirilmesine ilişkin çalışmaların tamamlanmasını bekleyeceğiz. Bir de başka başka kurumların yolları yine kazacakları söylentileri var. Yetkililerden bu konuda da açıklama bekliyoruz. Aylardır çektiğimiz sıkıntıların ardından güzelleşen yollarımızla güzel ilçemizin sefasını bir an önce sürmek istiyoruz."