Şampiyonluk kutlamasını son maçından sonra yapacak

​​​​​​​Menteşe Yerküpe Beşpınarspor takımı, 2021-2022 sezonu başında yeni kurulan ilk kez Muğla Mahalli Ligi İkinci Amatör Küme’de yer aldı. Büyük başarıya imza atan takım, Gurup Şampiyonu olarak Muğla Mahalli Birinci…

Milas Önder Gazetesi

Menteşe Yerküpe Beşpınarspor takımının kurucu üyesi ve aynı zamanda dernek Başkanı Hüseyin Serin grup şampiyonu olan takımı hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Yeni kurulan   Yerküpe Beşpınarspor takımı ilk kez katıldığı Mahalli İkinci Amatör Küme’de grup birincisi olarak 2022-2023 sezonunda Birinci Amatör Küme’de oynamaya hak kazandı. Sezon başında kurduğumuz ekiple  bizlere sevince boğan takımda forma giyen bütün sporcularımıza ve takımı başarılı bir şekilde çalıştıran hocamıza  teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu olarak gece gündüz çalışarak Birinci Amatör Küme’ye çıkmayı hak ettik. Ligin  son müsabakasında şampiyonluk kutlamaları yapacağız. Kutlamalara tüm Yerküpeliler  ve Muğla futbolu takımlarının yöneticileri davetlidir. Seneye iyi  bir  kadro  kurarak Süper Amatör Küme’ye çıkmak istiyoruz.”