Siyasiler de oylarını kullandı: Kim ne dedi?

​​​​​​​Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ve Milletvekili Adayı Mevlüt Kiriş…

Milas Önder Gazetesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Düğerek Mahallesinde bulunan Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu ortaokulunda, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya bugün saat 09.30’da Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda, MHP Milletvekili Adayı Mevlüt Kiriş saat 10’da Gümüşlük İlköğretim Okulu’nda, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ise Semiha Altunkan Ortaokulu’nda oylarını kullandılar.

“Güzel ülkemizde baharların hiç bitmemesi için eşim Elif ve kızım Öykü ile birlikte Cumhuriyet Ortaokulu'nda oylarımızı kullandık. Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Diyen Başkan Tokat daha sonra ilçemiz okullarında kurulan sandıklarda bulunan görevlileri ziyaret etti.

Başkan Tokat, “İhtiyaçlarının karşılanıp karşılanmadığını sorduk. Kendilerine kolaylıklar diliyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

“MİLLETİN VERECEĞİ KARAR BİZLERİN BAŞI ÜZERİNEDİR"

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Milas Semiha Altunkan Ortaokulu’nda oyunu kullandı. İnce, seçim sonucunun milletin vereceği karar olduğunu belirterek, seçmenlerin derdini dinleyip çözümler üretmek için çalıştıklarını söyledi. Ayrıca Anneler Günü'nü kutlayan İnce; ”Bu anlamlı günde ülkemiz için her şey çok iyi, her şey çok güzel olsun” dedi.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için Milas Semiha Altunkan Ortaokulu’na gelerek oyunu kullandı.

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı olarak, seçim sürecinde Millet İttifakı bileşenleri ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan İnce; “Bu seçimde Millet İttifakı'nın bileşenleri olarak yapmaya çalıştığımız şey; bizim, seçmenin derdini dinleyip onlardan aldığımız bilgiler ışığında çözümler üretmek, projeler üretmek oldu. Bu seçimin, öncelikle milletimiz için, sonra ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. milletin vereceği karar bizlerin başı üzerinedir. İnşallah her şey güzel ve iyi olacak" dedi.