Şoförler Odası Başkanlarından Başkan Gürün’e ziyaret
ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -
Milas, Marmaris, Seydikemer, Ortaca, Fethiye, Ula ve Köyceğiz Şoförler Odası Başkanları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ettiler.
İlimiz genelinde ulaşımda taksicilerle ilgili konuların konuşulması amaçlı ortak toplantı için bir araya gelen Oda Başkanları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Oda Başkanları, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını, turizm sezonunun bitmesi ile gelecek yılın planlamasına şimdiden başladıklarını söylediler ve beklentilerini, taleplerini dile getirip Büyükşehir Belediyesi kontrolünde taksimetrede kademeli sistem, kılık kıyafet düzeni, korsan taksileri önlemek için kontroller gibi çalışmalarla yaz-kış taksici esnafının vatandaşa daha kaliteli hizmet verebileceğini belirttiler.
“Birlikte, ortak akılla Muğla için hizmet üretiyoruz”
Ulaşımda dönüşüm hizmetinde il genelinde şoför esnafı, kooperatifler, vatandaşlarla hep birlikte ortak akılla hareket edilerek yüzde 93 dönüşümün sağlandığını belirten Başkan Gürün, taksici esnafıyla hep birlikte, herkesin fikrini alarak bir düzenin kurulabileceğini, taksicilerin kazancının artacağı, Muğla’ya yakışan bir sistemin uygulanabileceğini belirtti.
Vatandaşın uygulanan sisteme, taksi esnafına güveninin sağlandığında kendi araçlarını kullanmayı azaltacağını belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, belirli bir düzen içerisinde, kamu hizmeti verdiğinin bilincinde olarak çalışan taksici esnafının, talebin artmasıyla sürekli ve nitelikli para kazanacağını sözlerine ekledi.