Sorun, Güllük Kavşağı’ndaki hayati tehlike!

Milas Önder Gazetesi

Güllük Kavşağı düzenlendi. Güllük’ün duble yolu çok güzel. Güllük’ten Milas’a ve havalimanına geçiş de, üst geçitle çok güzel ve sağlıklı olarak yapıldı. Hepsi güzel de, insanlar nasıl geçecek? Bodrum’dan gelen vatandaş, Güllük’teki evine gitmek için dolmuştan indikten sonra, otoban gibi çalışan yoldan nasıl karşıya geçecek? Işık yok, yaya geçişi yok!

Bir yurttaşımız, bakın nasıl haykırıyor:

“Gerekli olan bir şeyin yapılması için illaki bir-iki hayatın yok olması, bir facianın yaşanması mı lazım? Maalesef insan hayatı hiçe sayılıyor. Sen yol yapıyorsun, taşıtlar için üst geçit yapıyorsun da yayaların karşıdan karşıya geçmesi için bir çözüm düşünmüyorsun.

Burası otoban gibi yol ve Bodrum’dan gelip de Güllük’e gidecek olan vatandaşın hayatı tehlikede…

Araç trafiği vızır, vızır… Ne bir ışık var, ne bir yaya geçidi. İnanır mısın her gün Bodrum’dan gelip de yolun karşısına geçecek olan kızımın her geçişinde yüreğim ağzıma geliyor, tansiyonum yükseliyor. Oysa ki çözüm çok basit. Nasıl diyeceksin? Köprünün iki tarafına yapılacak birer merdivenle üst geçidin kenarından yaya geçidi sağlanabilir.

Bu uygulamanın bir an evvel yapılması lazım. Karayolları yapmasa dahi, belediyenin bir facia yaşanmadan, bir-iki can yok olmadan acilen bu konuya el atması lazım.

İlgilenir ve gündeme getirirsen sevinirim.”

Gerçekten durum bu. Bütün ilgililerin dikkatine sunuyoruz.. Lütfen çözüm..