‘TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’ oluşturulacak

​​​​​​​TEMA Vakfı Milas İlçe Temsilcisi Mehmet Nergiz, TEMA Vakfı’nın kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirtti. Türkiye’nin 7 bölgesinde ‘TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’ oluşturulacak.

Milas Önder Gazetesi

Kurucu Onursal Başkanları Yaprak Dede A. Nihat Gökyiğit ve Toprak Dede merhum Hayrettin Karaca’nın 1992 yılında çıktığı yolda, doğaya gönlünü veren bir milyonu aşkın gönüllü ve değerli bağışçıların desteğiyle 30 yıldır “yaşam” için çalıştıklarını ifade eden TEMA Vakfı Milas İlçe Temsilcisi Mehmet Nergiz, “Bu yıl Vakfımızın 30. yaşını kutlamanın heyecanını yaşıyor ve bu önemli yılın anısına Türkiye’nin 7 bölgesinde ‘TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’ oluşturuyoruz” dedi.

3 Aralık Cumartesi günü saat 21’de NTV’den canlı yayınlanacak “Umut Yeşerten Şarkılar - TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını’nda Tarık Sezer Orkestrası eşliğinde gece boyunca 30. Yıl Hatıra Ormanları için fidan bağışı çağrısında bulunulacağını da dile getiren Nergiz, “TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’na her birey kendisi için veya sevdikleri adına fidan bağışı yapabilir, isme özel sertifikanı alabilir” dedi.

Tüm operatörlerden “Fidan” yazıp 3464’e SMS göndererek de fidan bağışı yapılabilecek. Her mesaj 1 Fidan (1 SMS 30 TL)

Hatıra ormanları; Kırklareli/Celaliye, Kilis/Gökmusa, Eskişehir/Çukurören-2, Elazığ/Taşkesen, Denizli/Çameli, Kahramanmaraş,/Büyüktatlar ve Gümüşhane/Yaylım'da oluşturulacak.