Temsilcilerimiz haftayı galibiyetle kapattılar

Diyarbekirspor:0 - Bodrum A.Ş:2   /   Fethiyespor:5 - Esenler Erokspor:1

Milas Önder Gazetesi

2021-2022 Futbol sezonunda profesyonel liglerde ilimizi temsil eden takımlarımızdan  Bodrumspor ve Fethiyespor haftayı galibiyet ve 3 puanla kapatmanın sevincini yaşıyorlar.

Diyarbekirspor:0 - Bodrumspor A.Ş:2

TFF İkinci Lig Kırmızı gruptaki tek temsilcimiz Bodrumspor A.Ş., geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda ev sahibi takım Diyarbekirspor'u Oğuz  Doğan ve Burhan Eşer'in attığı gollerle 2-0 yenerek Bodrum'a galibiyet ve 3 puanla döndü.

Kulüp Başkanlığını Rıza Karakaya'nın, Teknik Sorumluluğunu Tahsin Tam'ın yaptığı ilimiz takımı Bodrumspor, ligin ilk haftasında taraftarlarının önünde Bodrum'da rakibi Af Jet Afyonspor'u 2-1 yenmiş ve lige galibiyetle başlamıştı.

Hafta sonu kendi evinde ve taraftarlarının önünde  Ergene Velispor ile karşılaşacak olan Bodrumspor bu maçın hazırlıklarına Bodrum Şehir Stadyumunda başladı

 

Fethiyespor:5 - Esenler Erokspor:1

Türkiye 3.Lig 3.gurupta ilimizi temsil eden Fethiyespor,  geçtiğimiz hafta sonu Fethiye Şehir Stadyumu’nda Esenler Erokspor'u ağırladı.

Ligin ilk hafta maçında deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor Takımına 3-1 yenilerek lige mağlubiyetle başlayan ilimiz temsilcisi Fethiyespor, ligin ikinci haftasında Fethiye Stadyumu’nda ağırladığı Esenler Erokspor'u 5-1 yenerek taraftarlarına kendini affettirdi.

Teknik Sorumluluğunu Selahaddin Dinçel'in yaptığı Fethiyespor, karşılaşmanın ilk yarısını Nurettin Çakır ve Ali Han Tunçer'in golleriyle 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da başarılı futbolunu sürdüren Fethiyespor Nurettin Çakır ile skoru 3-0 yaptı. Konuk takım attığı golle skoru 3-1'e taşıdı.

Maçın kalan sürelerinde ilimiz takımı Ali Han Tunçer ile 4-1'i buldu ve skoru belirlemek Nurettin Çakır'a kaldı. Dakika 90'da kendisinin üçüncü, takımının beşinci golünü atan Nurettın Çakır maçın sonucunu ilan etmiş oldu.

Fethiyespor hafta sonu deplasmanda İçel İdmanyurdu ile karşılaşacak.