Umutlar seneye kaldı

​​​​​​​İlçemizi Voleybol 1. Lig’de temsil eden ve her yıl Efeler Ligi’ne çıkabilmek için final müsabakaları oynayan Milas Belediyespor Voleybol Takımı maalesef bu yıl da amacına ulaşamadı. Dün karşılaştığı ilk müsabakayı…

Milas Önder Gazetesi

Başarılı bir sezon geçiren ve Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Milas Belediyespor, Efeler Ligi’ne yükselmek için oynadığı ikinci final müsabakasından da mağlubiyetle ayrıldı.

İlk karşılaşmasında Rest Property Alanya Belediyespor’a 3 – 0 mağlup olan Milas Belediyespor takımı bugün saat 16’da Akkuş Belediyespor ile ikinci mücadelesini oynadı.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Milas ekibi ilk seti 25 – 20 kaybetti. İkinci seti ise 25 – 23 kazandı. Karşılaşmanın üçüncü setine kötü bir başlangıç yapan Milas Belediyespor takımı aldığı üst üste sayılarla geriden gelerek rakibini yakaladı. Ama bu seti de 26 – 24 kaybetti.

Mücadelenin son seti de heyecan dolu geçti. Bu seti de 25 – 22 kazanan Akkuş Belediyespor takımı sahadan 3 -1 galip ayrılan taraf oldu.

Günün ilk karşılaşmasında rakibi Saint Joseph takımını 3 – 0 yenerek Efeler Ligini garantileyen Rest Property Alanya Belediyespor’un ardından Akkuş Belediyespor da Efeler Ligi’ne yükselen ikinci takım oldu.