‘1 Mayıs’ta Ankara Tandoğan’da olacağız!”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘1 Mayıs’ta Ankara Tandoğan’da olacağız!”

Türkiye Maden - İş Sendikası’nın, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ülkemiz genelinde tüm sendika üyeleriyle Ankara’da olacağı bildirildi.

Türkiye genelinde toplam 15 sendika şubesinin katılım sağlayacağı Ankara’daki 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü etkinliklerine, ilimizden de T. Maden – İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesi üyesi maden işçileri katılacak.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan, konuyla ilgili açıklamasında, 30 Nisan Pazar günü saat 21’de şube binası önünde toplanıp otobüslerle Ankara’ya hareket edileceğini belirterek; “Maden İş Sendikası, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü baretleriyle birlikte Ankara’da kutlayacaklar. Geçen yıl da 1 Mayıs’ta Çanakkale’ye gittik. Türkiye’de bulunan toplam 15 şubenin de katılım sağlayacağı dayanışma gününe 30 Nisan Pazar günü Saat 21’de şube binamızın önünden otobüslerle hareket edilecektir. Türk- İş, bu yıl merkezi Ankara olmak üzere ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tüm illerde kutlama kararı almıştır. Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Merkezi, Maden İşçilerinin baretleriyle birlikte Ankara Tandoğan Meydanında yapılacak olan mitinge tüm şubeleriyle katılma kararı almıştır. Yatağan Şubesi olarak Yatağan-Milas-Denizli Beyağaç’taki üyelerimizle birlikte, Kıdem tazminatı saldırılarına, Taşeron işçiliğe, Geçici işçiliğe, Kuralsız çalışmaya, Sendikasızlaştırmaya karşı ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Ankara Tandoğan Meydanında olacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günümüz kutlu olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık