10 - 18 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

10 - 18 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da …

Bodrum Ticaret Odası’nın (BODTO) fuar katılımlarına Travel Turkey, EMITT gibi turizm fuarlarının ardından, dünyanın en büyük 2. Boat Show’u olan CNR Avrasya Boat Show Fuarı ile devam edeceği bildirildi.

BODTO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre BODTO, 10 - 18 Şubat tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek olan “CNR Avrasya Boat Show - 13. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”na katılacak.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 10 Şubat Cumartesi günü saat 16’da gerçekleşecek stand açılış kokteyline tüm Bodrum severleri davet ettiğini açıklarken, bu sene 1. holde yer alarak fuardan daha çok verim almayı hedeflediklerini belirtti.

Mahmut Serdar Kocadon, bünyelerinde 6 firmanın yer alacağını ve 2 firmanın da tekne sergileyeceğini belirterek, “Yat imalat sektörü Bodrumumuzun can damarı, bu bizim tarihimiz, kültürümüz. Bu kültürü ve geleneği korumak için çabalayan insanlara destek olmak da bizim görevlerimiz arasında. Bu fuarda stand açmamıza destek olan başta Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) olmak üzere, Bodrum Belediyemize ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubemize teşekkür ederim” dedi ve açılış kokteyline tüm Bodrum severleri davet etti.

 

Fuarda ünlü isimler

9 Şubat günü VIP açılışı gerçekleşecek olan fuarın en önemli etkinliklerinden olan SEA TALKS’larda ise Ayhan Sicimoğlu Tekne Yemekleri Show’u, Denizaltı Fotoğrafçılığı, Süper Yat Paneli, Naviga Panel, Deniz ve Kadın gibi deniz sohbetleri ve şovları fuar süresince gerçekleştirilecek. Sunay Akın’ın denizcilik üzerine yapacağı stand up gösterisi ve ünlü fotoğrafçılar tarafından çekilen eşsiz deniz görüntülerinin yer alacağı Fotoğraf Sergisi, denizciler ve denize gönül verenler tarafından ilgiyle takip edilecek.

 

Dünya Turu yapan İlk Türk olan Sadun Boro anılacak

Fuarda ayrıca, Doğu Akdeniz Seyri, Bir Sancaktan Bir İskeleden, Türkiye Yat Kaptanları ve Yatçılıkta Sigorta Kavramı gibi birçok seminerin de yer alacağı CNR Avrasya Boat Show’da teknesiyle dünya turu yapan ilk Türk olan Sadun Boro’yu anma etkinliği de düzenlenecek.

CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin metrekarelik fuar alanında, 400’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da ziyaretçilerle buluşacak. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen CNR Avrasya Boat Show, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB ve İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından destekleniyor.

Fuar, 10 - 17 Şubat tarihlerinde 11.00 - 20.00, 18 Şubat tarihinde ise 11.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık