‘100 bin’ imza kampanyası başlatıldı

Adem KANKAYNAR -

‘100 bin’ imza kampanyası başlatıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olarak katılması için yurt genelinde başlatılan ‘100 bin imza kampanyası’ ilçemizde de başladı. İYİ parti mensupları Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na akın ettiler.

Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve tüm yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunarak, kalabalık bir üye topluluğu ile başlatılan kampanya için Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, tarihi günlerinden birini yaşadı.

4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 10’da başlatılan imza kampanyası öncesinde, İlçe Seçim Kurulu önünde basın mensuplarına bir açıklama yapan İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, “24 Haziran genel seçimlerinde cumhurbaşkanlığı adaylığı için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in aday olabilmesi adına gerekli olan 100 bin imza kampanyasına bugün başlıyoruz. Muğla merkez ve tüm ilçelerinde imza seferberliği bugün başlayarak, 9 Mayıs’a kadar devam edecek. Cumhuriyet değerlerini benimsemiş, demokrasiden ödün vermeyen ve parlamenter sistemin tekrar geri gelmesini arzu eden tüm hemşehrilerimizi bu imza kampanyasına katılmaya davet ediyoruz.

Başlatılan imza kampanyası için vatandaşlarımızın nüfus cüzdanı ile birlikte, nüfusa kayıtlı bulundukları yerin ilçe seçim kuruluna gitmeleri yeterli olacaktır. Öte yandan 18 yaşına girmiş her gencimiz de bu kampanyaya katılabilecekler.

İmza verme işlemi 4 - 9 Mayıs tarihleri arasında sabah saat 8 ila akşam saat 20.00 arasındadır” diyerek, kampanyanın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yapılan açıklamanın ardından İYİ Parti mensupları, nüfus cüzdanları ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na giderek, imza verme işlemine başladılar. Partililer, ilçe seçim kurulu önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

Bu sırada Vatan Partili yurttaşlar da, genel başkanları Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için ilçe seçim kurulundaydılar …

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık