‘100 bin’ imza kampanyası yarın başlıyor

Adem KANKAYNAR -

‘100 bin’ imza kampanyası yarın başlıyor

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Genel Başkan Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasının, bugün (4 Mayıs 2018 Cuma) başlayacağını söyledi.

Çayırlı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“24 Haziran genel seçimlerinde cumhurbaşkanlığı adaylığı için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in aday olabilmesi adına gerekli olan 100 bin imza için Muğla merkez ve tüm ilçelerinde imza seferberliğini 4 Mayıs Cuma günü başlatıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener için 4 Mayıs 2018 Cuma günü Muğla merkez ve tüm ilçelerin İlçe Seçim Kurulu’nda 100 bin imza toplanması için ilk adımı atmış bulunacağız.

Seçmenlerimizin, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener için toplanacak imza için, nüfus cüzdanı ile ilçe seçim kuruluna gitmeleri yeterli olacaktır. Öte yandan 18 yaşına girmiş her gencimiz de nüfusa kayıtlı olduğu yerin ilçe seçim kuruluna gitmek suretiyle kampanyaya katılabilirler.

Tüm hemşehrilerimizin ‘tek adam’ rejimine, bu kötü gidişata ‘dur’ demek için imza vereceklerine gönülden inanıyor ve onlara güveniyoruz.

4 - 9 Mayıs tarihleri arasında sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında imza verme işlemi devam edecektir.

Cumhuriyet değerlerini benimsemiş, demokrasiden ödün vermeyen parlamenter sistemin tekrar geri gelmesi için olmazsa olmazımız, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin cumhurbaşkanı olmasıdır.

Tüm hemşehrilerimize çağrımız, ‘Artık yeter’ diyorsan, ‘Millet olarak benim de sözüm geçsin’ diyorsan, ‘Tek adamın rejimi başkanlığı istemiyorum’ imza kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık