11 yıl sonra …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

11 yıl sonra …

Milas Belediyesi çalışanlarından Hüseyin Doğan, eşiyle evliliklerinin 11’inci yıldönümünü, gerçek bir düğün töreniyle kutladı.Sibel ve Hüseyin Doğan çifti yeniden gelinlik ve damatlık giyerken, Belediye Başkanı Muhammet Tokat da çifte yeniden yüzüklerini taktı.

Önceki akşam Havuzbaşı Restoran’ın yazlık bölümünde, eşine ender rastlanan bir düğün töreni gerçekleşti.11 yıl önce evlenen ve Muhammet (8) ve Rüzgar (3) adlı iki erkek çocuğu olan Sibel ve Hüseyin Doğan çifti, evliliklerinin 11’inci yıldönümünü bir düğün töreniyle kutladılar.

11 yıl önce evlenen ancak düğün töreni yapamayan, dolayısıyla gelinlik ve damatlık giyemeyen çift, arkadaşlarının da teşvikiyle evlilik yıldönümünde gelinlik ve damatlık giydi, yüzükler takıldı ve takı töreni yapılarak, çiftin içinde ukde kalan düğün merasimiyle mutlulukları tamamlandı.

Düğün törenine; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, CHP Milas İlçe Başkanı Hüseyin Çöllüoğlu, Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük, Belediye Meclis Üyeleri, Yeni Milasspor eski Kulüp Başkanı Hasan Özmen, CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, CHP Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şube Başkanı Akif Özbilge, bazı CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hüseyin Doğan’ın mesai arkadaşları katıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “11 yıldır birbirini seven, mutluluklarını iki evlat ile tamamlayan arkadaşlarımız, evliliklerinin 11’nci yıldönümünü, arkadaşlarının da katkılarıyla farklı bir etkinlikle kutluyorlar. Bizler de onların bu mutluluğuna tanıklık ediyoruz ve mutluluklarının, geçmişten günümüze kadar sürdüğü şekliyle bundan sonraki yıllarda da artarak devam etmesini diliyoruz” diyerek çiftin yüzüklerini taktı.

Gerçek bir düğün törenini andıran, takı merasimi bile yapılan çiftin evlilik yıldönümü kutlaması, yüzük töreninin ardından gece yarısına kadar canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir şekilde devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık