13 Ocak Cuma günü yapılacak

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI

13 Ocak Cuma günü yapılacak

Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu geleneksel Yeniyıl Konseri 13 Ocak Cuma günü yapılacak.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 20:30’da başlayacağı belirtilen konser, şef Ahmet Algur yönetiminde gerçekleştirilecek.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; 33 kişinin görev alacağı ve 29 şarkının seslendirileceği konser 2 bölümden oluşacak.

İlk bölümde Sivas, Silifke, Kahramanmaraş, Kırşehir, Muş, Aydın, Azerbaycan, Giresun yöresinden birbirinden güzel eserler seslendirilecek. 2. bölümde ise Yozgat, Denizli, Erzincan, Diyarbakır, Eskişehir, Trabzon, Konya, Muğla ve Tokat yörelerinin eserleri yeralacak.

Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Yeniyıl konserine tüm hemşehrilerimizi davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğunda görev alan başta Şef Ahmet Algur’a, müzisyenlere ve ses sanatçılarına teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından ilçemizde birçok alanda kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmekte. Birbirinden değerli dostlarımızın katılımı ile oluşturulan THM Topluluğumuz, çalışmalarını yapacakları güzel bir konserle taçlandıracaklar” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık