14 Mart ziyaretleri …

Adem Kankaynar -

14 Mart ziyaretleri …

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçemizdeki siyasi partilerin temsilcileri, kent merkezindeki sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Her yıl 14 Mart’ta kutlanan “Tıp Bayramı” nedeniyle, CHP, AKP ve İYİ Parti Milas ilçe teşkilatları, kent merkezindeki sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladılar.

İlk ziyaret, sabah saatlerinde CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur ve arkadaşları tarafından gerçekleştirilirken, ikinci ziyaret ise AK Parti Milas İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda ilçe koordinatörü İsmail Baykal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir, beraberinde bir grup ile 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Yılmaz başta olmak üzere Acil Servis ve Polikliniklerde görev yapan doktor ve diğer sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleşti.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi, Özel İzan Sağlık Hastanesi ve ilçe merkezindeki sağlık ocaklarında görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik ziyaretlerin sonuncusu ise İYİ Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Siyasi partilerin temsilcileri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramları kutlanırken, kısa süreli ziyaretlerde, sağlık çalışanlarının sorunları ve ilçemizin sağlık alanında geldiği son nokta konuşuldu ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık