‘15 Temmuz Şehitler Voleybol Turnuvası’ yapıldı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

‘15 Temmuz Şehitler Voleybol Turnuvası’ yapıldı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘15 Temmuz Şehitleri Anısına’ düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvası finali Milas Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Milas’ta 15 Temmuz Şehitlerini anmak ve ilçemiz genelindeki okullarda öğretmenlerin dayanışmasını ve kaynaşmasını artırmak amacıyla düzenlenen 15 Temmuz Şehitler Turnuvası’nın finali Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün evsahipliğinde yapıldı.

Final maçında İmi Koleji ile Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen ve 5 setin sonunda rakibi yenme başarısını gösteren İMİ Koleji, turnuvanın şampiyonu oldu.

Milas Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasını; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile, aralarında AKP Milas İlçe Başkanı Levent Ayyer’in de bulunduğu ilçe protokolünden bazı isimler ve çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşma sonunda ise turnuva boyunca oynanan karşılaşmalarda görev alan hakemlere teşekkür belgeleri Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy tarafından verildi.

Turnuva 3’üncüsü Gümüşlük Ortaokulu’na kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü İsal Bal tarafından verilirken, İkinci olan Anadolu Lisesi’ne kupasını ve madalyalarını AKP İlçe Başkanı Levent Akyer verdi.

Turnuvanın şampiyonu olan İMİ Koleji’ne ise kupası ve madalyaları Milas Kaymakamı Eren Arslan tarafından verildi. 

Turnuva, çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık