150 koli erzak dağıttılar

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

150 koli erzak dağıttılar

Turkish Classic Car Murat 124 üyeleri, yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzattı …

“Turkish Classic Car Murat 124” üyeleri ‘Bir Umut Da Sen Ol’ etkinliği kapsamında, içinde 25 çeşit kuru erzakın yer aldığı 150 adet paketi, yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Turkish Classic Car Murat 124 Grubu Kurucusu İbrahim Çelik; “Turkish Classic Car Murat 124 Grubu olarak, bugüne kadar düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimizi genelde sosyal farkındalık projeleri olarak yapmayı ve çevremizdeki insanların da bir nebze olsun dikkatini çekecek etkinlikler düzenlemeye önem gösterdik. Yeri geldi Turkish Classic Car Murat 124 Grubu olarak kan bağış etkinliği düzenledik, yeri geldi ihtiyaç sahibi kişi ya da kişilerin maddi manevi bakımdan yanlarında olmaya çalıştık. Bazen kalabalık etkinlikler bazen ise sessiz olarak üyelerimizle bir araya gelerek bu etkinlikleri gerçekleştirdik. Malum, yaklaşan kış mevsimi için de üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda ‘BİR UMUT DA SEN OL’ diyerek bir yola çıktık. Çevremizdeki yardıma gereksinimi olan kişi ve ailelere kış ayı gelmeden önce elimizden geldiğince karınca kararınca mutfaklarında kullanmaları amaçlı kuru erzak ve mutfak ihtiyaçları kolileri hazırladık. İçlerinde 25 parçadan oluşan, toplamda 150 adet ikram kolisi hazırladık.

Bu konuyla ilgili olarak bazı mahalle muhtarları ile istişarelerde bulunduk ve kendi mahallerinde bulunan yardıma muhtaç ailelerin belirlenmesinde bizlere yardımcı oldular. Bu yardımlarından ötürü Sayın Firuzpaşa-Gazi Paşa Mahalleri Muhtarı Recep Panay’a, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz’a, Burgaz Mahalle Muhtarı Feyyaz Özdemir’e, Hacıapti Mahalle Muhtarı Osman Çimen’e ve Gümüşlük Mahalle Muhtarı Tahsin Dırama’ya, bu konuda bizi yalnız bırakmayan üyelerimize, destekçilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Yardımlaşma, insanoğlunun sahip olduğu en güzel erdemlerden bir tanesidir. Çevremizdeki insanlara yardım etmek çok güzel bir davranıştır ve insan bu sayede hem başkalarını mutlu eder hem de mutlu olan insanları görünce kendisi de mutlu olur. Biz de Turkish Classic Car Murat 124 olarak üyelerimizle bu çerçevede elimizden geldiği kadarını yapmaya çalışıyoruz.

Bazen zorluklar yaşadığımız zamanlar oluyor. Bu zorluklarla tek başımıza mücadele etmek bazen bizleri zorlayabiliyor. Böyle durumlarda el birliği ile hareket edildiğinde zorlukların üstesinden kolaylıkla gelinebilir. Ayrıca ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, toplumun bireyleri arasında herkesin görevi olan bir davranıştır. Biz, ihtiyacı olan insanlara yardım ettiğimizde, bizim zor günümüzde de bize yardım edecek birileri mutlaka olacaktır.

Bir toplumun ayakta kalabilmesi, bireyleri arasındaki hoşgörü ve sağduyuya bağlıdır. Bu nedenle her zaman başkalarına karşı saygı ve sevgi ile yaklaşmalı; zor durumda olanlardan yardımımızı esirgememeliyiz” dedi.

Zühra Dönmez’in konuğu oldular

Turkish Classic Car Murat 124 Grubu, ikram kolilerinin dağıtımı sonrası yorgunluk atmak için Bafa’da, eski Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez’in misafiri olarak Berkay-Berkin Restoran’da yorgunluk kahvesi içip etkinliklerini tamamladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık