1500 öğretmene ‘özel olmaya hazır mısınız’ eğitimi…

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Özel Eğitim Öğretmenleri Uğur Bozkurt ve Yusuf Yılmaz tarafından ‘Özel Eğitimle Özel Olmaya Hazır mısınız’ konulu bir eğitim semineri verilecek.

1500 öğretmene ‘özel olmaya hazır mısınız’ eğitimi…

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sonuna girdiğimiz şu günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir yandan mevcut yılı tamamlama hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da gelecek döneme ilişkin çalışmalara başladı.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gelecek döneme hazırlık kapsamında 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında, ilçemizdeki 1500 öğretmene, Özel Eğitim Öğretmeni Uğur Bozkurt ve Yusuf Yılmaz tarafından ‘Özel Eğitimle Özel Olmaya Hazır mısınız’ konulu bir eğitim semineri planladı.

Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2019 yılı için planlanan Mesleki Çalışma Dönemi’nde, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz de 17-21 Haziran tarihleri arasında Milas’ta görev yapan tüm idareci ve öğretmenlere Özel eğitimle ‘özel’ olmaya hazır mısınız? Konulu bir eğitim semineri düzenleyeceğiz. Buradaki amaç tüm idareci ve öğretmenlerimizi gelecek eğitim-öğretim dönemi başta olmak üzere, gelecek yıllara daha iyi hazırlamak.

Türkiye Disleksi Hareketi ile işbirliği içinde düzenlenecek seminerde tüm öğretmenlere ‘Disleksi Dostu Öğretmen’ sertifikası verilecek” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık