173’üncü Yaşgünü kutlandı

Adem KANKAYNAR -

173’üncü Yaşgünü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü, yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de törenlerle kutlandı. 6 Nisan’da başlayan hafta, dünkü törenlerle son buldu. Her yıl olduğu gibi resmi kutlama töreninin ardından Emniyet Müdürlüğü bahçesinde davetlilere kokteyl verildi.

Başta Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Garnizon Komutanı Hv. Sis. Albay Cenk Erataç, Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş olmak üzere, ilçemizdeki tüm siyasi parti, sivil toplum kuruluşu, Oda ve derneklerinin yöneticilerinin yanı sıra, mahalle muhtarları ile resmi kurum amirlerinin katıldığı resmi kutlama töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava sözlerine, polis okulundan yeni mezun olan tüm meslektaşlarının ettiği yemini bir kez daha ederek başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ava, “Ben ve ilçemizde görev yapan arkadaşlarım olmak üzere tüm ülke genelindeki meslektaşlarım adına; FETÖ/PDY/PKK/DHKP C gibi tüm illegal örgütlerle kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye kararlı olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Türk polisi, görev yaptığı yerde halkın huzur ve güveni için her türlü şartlarda görev yapmayı ilke olarak kabul etmiştir. Mazeret üretmeden, sadece vatandaşın mal ve can güvenliği için görev yapan tüm meslektaşlarımın bu anlamlı ve güzel günlerini yürekten kutluyorum” diyerek, törene katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

 

Kokteyl

Atapark’ta düzenlenen törenin ardından davetliler, İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki kokteyle katıldı. Kaymakam Arslan, Garnizon Komutanı Albay Erataç, Cumhuriyet Başsavcısı Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fidan, İlçe Emniyet Müdürü Ava ve polis kıyafeti giymiş küçük bir kız çocuğu, üzerinde polis logosu olan pastayı keserek, 10 Nisan Polis Haftası kutlamalarını taçlandırdılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık