19 Eylül Gaziler Günü

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Muğla Merkez İlçesi Menteşe’de düzenlenecek törenle ilgili olarak Valilik Basın Bürosundan açıklama yapıldı.

Açıklamaya göre, yarın saat 11:30’da, Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde, Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Muğla Temsilciliği çelenklerinin sunulmasıyla başlayacak törende daha sonra saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız okunacak.

Tören programının Cumhuriyet Meydanındaki bölümü, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Muğla Temsilcisi ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyesi Malûl Gazi Topçu Albay Sezai Kanlıyer tarafından, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla sona erecek.

Gün içinde daha sonra, saat 14’te Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Kurşunlu Camii önünde düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” etkinliği ve Mehteran gösterisi, Kurşunlu Camii Meydanında saat 16’da (İkindi Namazından önce) Mevlût Programı ve mevlût arasında lokma ikramı yapılacak.

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri; saat 18:30’da, Mustafa Pabuçcuoğlu Kültür Merkezi’nde (Müze Müdürlüğü 2. Kat ) İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen film gösterimi ile tamamlanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık