Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2 FARKLI OYUN, 2 FARKLI KONU…

Milas Belediyesi Yaratıcı Drama Atölyesi sanatseverlerle buluşacak…

2 FARKLI OYUN, 2 FARKLI KONU…

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi, sahneleyeceği iki oyunla muhteşem bir kapanış yapacak.

Milas Belediyesi’nin çocukların öğrenme becerilerine renk katmak, yetişkinlerin ise günlük hayatın karmaşıklığından uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla başlattığı Yaratıcı Drama Atölyesi, iki farklı yaş kategorisinde sahneleyeceği iki farklı oyunla sanatseverlerle buluşacak.

7 HAZİRAN’DA “KÖRPE”, 9-10 HAZİRAN “YILBAŞI” SAHNEDE…

Yaratıcı Drama Lideri Ali Çoban ve Genel Direktör Gökhan Özyılmaz eşliğinde çalışmalarını sürdüren kursiyerler on yaş grubunda “Körpe”, yetişkin grubunda ise “Yılbaşı” adlı oyunu sahneleyecekler.

Çocukların sahne alacağı “Körpe” oyunu 7 Haziran Çarşamba günü, yetişkinlerin sahne alacağı “Yılbaşı” oyunu ise 9-10 Haziran tarihlerinde saat 20.30’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacak.

“FARKLI RENKLERE SAHİP KİŞİLERLE BULUŞTUK…”

Drama sayesinde her yaş grubu ile çalışma fırsatı bulduklarını ve farklı renklere sahip kişilerle tanışmanın keyfine vardıklarını dile getiren Yaratıcı Drama Lideri Ali Çoban, “2022-2023 Eğitim Öğretim yılı boyunca yaklaşık kırk kursiyerle buluşma fırsatı yakaladık. Çocuklarımız kurslarımız sayesinde hem özgüven sahibi oluyorlar hem de kendilerini daha rahat ifade etme şansını yakalıyorlar. Yetişkinlerimiz ise günlük rutin dışında bir ortamda bulunarak zihnen kendilerini rahatlatıyorlar.

Yaratıcı drama eğitimlerimiz gelecek eğitim öğretim yılında da devam edecek olup, kayıt duyuruları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulacak iş takvimine göre yapılacaktır. Bizlere böylesine keyifli bir ortam sunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Güney’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık