2 ve 3 Eylül’de Ören’de yapılacak

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

2 ve 3 Eylül’de Ören’de yapılacak

Ören Belediyesi tarafından başlatılan ve 2014 yılında Büyükşehir modelinin uygulanmaya başlanmasıyla birlikte Milas Belediyesi tarafından sürdürülen “Melih Cevdet Anday Anma Günleri” etkinlikleri kapsamında bu yıl çok sayıda ünlü isim Ören’e konuk olacak.

2 - 3 Eylül 2017 tarihleri arasında 12’ncisi düzenlenecek olan Melih Cevdet Anday Anma Günleri programına katılmak üzere Ören’de Enver Aysever, Çiğdem Erken, Orhan Alkaya, Hatice Aslan, Canan Ergüder, Güvenç Dağüstün, Şebnem Köstem, Ahmet Yılmaz Gruda gibi bir çok ünlü tiyatro, dizi ve sinema oyuncusunun yanı sıra, Ali Sirmen, Cem Erciyes, Eren Aysan, Ayşegül Yüksel gibi usta gazeteci ve akademisyenler ağırlanacak.

Örenliler ve tatil için Ören’e gelen konuklarımız, önceki yıllarda olduğu gibi yine dolu dolu iki gün yaşayacaklar.

2 Eylül Cumartesi günü saat 20’de başlayacak

Etkinlik 2 Eylül Cumartesi günü saat 20’de Melih Cevdet Anday anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Saat 21’de ise Usta Gazeteci Yazar Enver Aysever tarafından hazırlanan “Mırıldandıklarım, Haykırdıklarım” isimli tek kişilik gösteri ‘Milas Belediyesi Ören Aile Çay Bahçesi’nde sahnelenecek.

3 Eylül Pazar

3 Eylül Pazar günü etkinlikler saat 19:30’da Milas Belediyesi Ören Hizmet Binası içinde; Milas Belediyesi, Gülsüm Cengiz ve Recai Seyhoğlu tarafından birlikte oluşturulan ‘Kütüphane ve Aydınlanma Evi’nin açılışı ile başlayacak.

Saat 20:30 da, bu yıl Tiyatro dalında düzenlenen yarışmada ödül almaya hak kazanan, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Ahmet Yılmaz Gruda’ya ödülü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından takdim edilecek.

Ödül töreni sonrası Ören Halk Oyunları Topluluğu tarafından bir gösteri sunulacak.

“Tiyatro Şarkıları Gecesi”

Etkinliklerin son saatinde ise ünlü Piyano Sanatçısı Çiğdem Erken tarafından hazırlanan “Tiyatro Şarkıları Gecesi” Örenlilerin beğenisine sunulacak.

Çiğdem Erken’e sahnede tiyatro ve sinemanın usta sanatçıları; Orhan Alkaya, Hatice Aslan, Canan Ergüder, Güvenç Dağüstün ve Şebnem Köstem eşlik edecekler ...

Başkan Tokat’tan davet...

Böylesine anlamlı bir etkinlikte Türk tiyatro ve sinemasının usta isimlerini, akademisyen ve duayen gazetecileri Ören halkı ile buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2 ve 3 Eylül’de herkesi Ören’e davet etti ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık