20 ALTIN MADALYA İLE BALKAN ŞAMPİYONU OLDULAR

ÖNDER Spor Haber Hüseyin AÇAR

20 ALTIN MADALYA İLE BALKAN ŞAMPİYONU OLDULAR

Alkışlar Milli Takıma

7-8-9 Eylül tarihleri arasında Bosnahersek’in Sarejova Şehrinde yapılan Balkan Şampiyonası Büyük Minikler ve yıldızlar Milli Takım Kafilesinde yer alan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinin güreşçisi sikletlerinde büyük bir başarı elde ederek Başkan Şampiyonu oldular.

Milas’ın Gururu Oldular

Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Spor Lisesi öğrencileri olan 2 milli sporcumuzdan ilk şampiyonluğu grekoromen dalında güreşlere katılan ve 38 kg da minder çıkan Ramazan Akdağ kazandı.

İlk gün güreşlerinde 14-15 yaş grubu grekoromende 10 sikletin tamamında şampiyonluk eşle edildi ve 10 altın madalya kazanıldı.

Milli Takımımızın bu yaş grubu antrenörleri arasında bulunan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Abdullah Aldemir’de milli takım antrenörleri arasında sporcularımızın başında güreşlere çıktı.

7 Eylül Cumartesi günü yapılan 16-17 yaş grubu güreşlerinde ise 51 Kg da mindere çıkan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi güreşçisi Şehit Murat İnci İmam Hatip Spor Lisesi öğrencisi Ramazan Tekin Bosna’da Türkiye ve Milas adına ikinci şampiyonluk sevincini yaşayan güreşçimiz oldu.

Balkan Şampiyonasına Türkiye Fırtınası Esti

Bosnahersek’te düzenlenen 14-15 yaş grubu Minikler Balkan Güreş Şampiyonasında Türkiye, grekoromen, serbest ve kadınlarda birinci oldu.Grekoromende 10 sikletin tamamında altın madalya kazanılırken serbestte 10 sikletin 7 sinde altın madalya alındı.

Takım Halinde Birinci Oldular

2018 Balkan Şampiyonası Güreş Müsabakalarına katılan Türk Milli Takımı Bosna’da kadınlarda 3 altın 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Toplam 28 madalya ile Balkan Şampiyonasından ayrılan Türk Milli Takımı 210 puanla şampiyonanın birinciliğini elde etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık