22 Nisan’da Milas MYO’nda ...

ÖNDER Haber -

22 Nisan’da Milas MYO’nda ...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 22 Nisan Cuma günü makam ziyaretleri gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretmenler ve yöneticilerden oluşan heyetlerin bu ziyaretleri sırasında öğrenciler yine, geleneksel-sembolik olarak makam koltuklarına oturdular.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu’nu Fatih İlköğretim okulu öğrencileri ve onlara eşlik eden Okul Müdür Yardımcısı Durali Türedi ve Sınıf Öğretmeni Nazım Çelik’ten oluşan bir heyet ziyaret etti.

Okul tarafından belirlenen Cumhur Kara, Berk Sevinç, Alex Sacalın ve Tunç İnevi adlı öğrenciler Yüksekokul Müdürlüğü makam koltuğuna sırayla oturdular.

Koltuğa oturan minik yöneticilerden Cumhur Kara, Müdür Yardımcısı Sinan Şiveroğlu’nun “Bizden bir istediğiniz var mı” sorusuna “Bir istediğim yok, her şey mükemmel görünüyor; ancak savaşsız barış içinde bir dünya istiyorum” diye karşılık verdi.

Koltuğa daha sonra, Annesi ve Babası Yüksekokul’da öğretim görevlisi olan Berk Sevinç oturdu. O sırada babası Bedri Sevinç de oradaydı. Şiveroğlu’nun yine “Bizden bir istediğiniz var mı” sorusuna Berk şu karşılığı verdi: “Mesai saatlerinin kısaltılmasını ve annemin eve erken gelmesini istiyorum...”

Ve Berk, daha sonra telefonla Özel Kalemi arayarak, o sırada derste olan Annesi Berna Sevinç’i çağırttı ...

Dersi yarıda bırakıp “Müdür bey çağırıyor” diye aceleyle gelen Berna Sevinç, müdürlük makamında oğlu Berk’i görünce şaşırdı, mutlulukla gülümsedi.

Böylesi hoş anların yaşandığı ‘sembolik makam emaneti’ etkinliği daha sonra sohbetlerle sürdü ve öğrencilere Yüksekokul yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Milas MYO Müdür Yardımcısı Sinan Şiveroğlu, ziyaretleri için Fatih İlköğretim Okulu öğrencileriyle öğretmen ve yöneticilerine teşekkür etti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık