24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Öğretmenlere çiçekler sunuldu

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Öğretmenlere çiçekler sunuldu

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatı ile Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nce oluşturulan ekipler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçemiz genelindeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçekler sundular.

Başkan Tokat’ı temsilen okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçekler veren ekipler öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladılar.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat da ilçemizdeki bazı okulları ziyaret ederek çiçek dağıttı ve öğretmenlerin günlerini kutladı. Zeynep Mat ayrıca, ilçemizdeki Köy Enstitüleri mezunu emektar öğretmenleri de ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Konuyla ilgili açıklamasında, “Öğretmenlerimiz her zaman çağdaşlığın, sevginin, bilginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. En değerli varlığımız olan gençlerimizi gerekli bilgi, beceri ve donanımla yetiştirerek geleceğimizi inşa eden siz değerli öğretmenlerimizin bu özel günü kutlu olsun” diyen Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas’ta eğitime ve eğitimciye büyük değer verdiklerinin de altını çizdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık