27 - 28 Ağustos tarihlerinde Ören’de yapılacak

ÖNDER Haber –

27 - 28 Ağustos tarihlerinde Ören’de yapılacak

Bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Melih Cevdet Anday Anma Günleri etkinlikleri, 27 Ağustos Cumartesi günü (yarın) başlayacak.

Melih Cevdet Anday anısına geçtiğimiz on yıl boyunca Ören’de geleneksel olarak düzenlenegelen Anma Günleri programı bu yıl 27-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu yılki programda; Şiir, Tiyatro oyunu, Roman, Deneme, Makale dallarında kendine özgü ürünler veren Melih Cevdet Anday, “Deneme” dalında verilen ödül ile de anılacak.

 

“Ahşap El İşi” sergisi saat 10’da açılacak

Bu yılki etkinlik, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü İhsan Küçüktaş tarafından hazırlanan “Ahşap El İşi” sergisinin açılışıyla başlayacak.

Belediye çay bahçesindeki serginin açılışı saat 10’da yapılacak.

 

‘Denemeci Melih Cevdet’ paneli

Anma programı saat 18’de Ören yalısındaki Melih Cevdet Anday Parkı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ve saat 19’da da Orhan Alkaya, Ali Sirmen, Eren Aysan ve Cem Erciyes’in katılımıyla Enver Aysever’in yönetiminde gerçekleştirilecek “Denemeci Melih Cevdet” paneli ile devam edecek.

 

Makbule Kaya konseri

Etkinliğin ilk günü TRT sanatçısı, hemşehrimiz Makbule Kaya’nın konseri ile son bulacak.

 

Ödül töreni

Konser öncesinde, bu yıl “Deneme” türünde düzenlenen yarışmayı “Yalnız Şiir” kitabıyla kazanan Şeref Birsel’e ‘Melih Cevdet Anday Deneme Ödülü’, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından verilecek.

 

İkinci gün

Etkinliğin ikinci günü olan 28 Ağustos 2019 Pazar günü ise, Gazeteci-Yazar Enver Aysever ile 'Aykırı Kumpanya' izleyicileriyle buluşacak.

 

Önümüzdeki yıl ‘Tiyatro Oyunu’ dalında verilecek

Melih Cevdet Anday'ın anısına düzenlenen yarışmanın 2017 yılında "Tiyatro Oyunu" dalında verileceği bildirildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık