3 ALTIN, 6 GÜMÜŞ, 9 BRONZ MADALYA KAZANDILAR

ÖNDER Spor Haber Hüseyin AÇAR

3 ALTIN, 6 GÜMÜŞ, 9 BRONZ MADALYA  KAZANDILAR

İlçemiz spor kulüplerinden biri olan Tavaslı Karate Do Akademi Spor Okulunun sporcuları İzmir’de katıldıkları 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Ege Bölgesi Karate Turnuvasından Milas’a toplam 18 madalya ile döndüler.

Muğla ve Milas adına turnuvaya katılan tek spor kulübü olan Tavaslı Do Akademisi Spor Okulu İzmir’de geçen hafta sonu yapılan Karate Turnuvasına 20 sporcu ile katılarak başarılı müsabakalara imza attı.

İzmir, Kütahya, afyon, Aydın, Manisa, Denizli, Uşak ve Muğla illerinden gelen 400’e yakın Karate sporcusunun katıldıkları turnuvada 3 altın 6 gümüş ve 9 bronz madalya kazanarak turnuva Milas’ı en iyi şekilde temsil eden Tavaslı Karate Do Akademisi Spor Okulu antrenörü Mehmet Tavaslı gazetemize yaptığı açıklamada turnuvada elde edilen 18 madalya ile Milas’ı başarıyla temsil ettiklerini belirterek turnuvada eğer 1 altın madalya daha kazansak İzmir birincisi olarak Milas’a dönecektik dedi.

Turnuvaya katılan tüm sporcularını kutlayan antrenör Tavaslı İzmir 9 Eylül Karate Turnuvasında sporcularımızı desteklemek için gelen herkese teşekkür ettiğini söyleyerek yeni spor sezonunda Tavaslı Karate Do Akademisi Spor Okulu olarak düzenlenecek Karate Turnuvalarında yine yer alacaklarını vurgulayarak yeni sezonun başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Madalya Kazanan sporcular

Kumite Dalında Altın Madalya Kazanan Sporcular: Almira Akman, Zeliha Nur Acar, Ahmet Efdal Yılmaz

Kumite Gümüş Madalya Kazanan sporcular: İlayda Gümüş, Şahnur Oğuz, Aysun Süheyla Yılmaz, Nehir Demir, Sami Sağıroğlu, Aleyna Cengiz

Kumite Bronz Madalya Kazanan Sporcular: Elif Ada Çomak, Emir Akgün, Kürşat Aydın, Tuana Kurt, Haliscan Balıkçı, Mustafa Doğukan Güneş

 Kata Bronz Madalya Kazanan Sporcular:Ahmet Efdal Yılmaz

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık