3 aracın karıştığı kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

3 aracın karıştığı  kazada aynı aileden  4 kişi  yaralandı

Milas-Bodrum karayolu Koru Mahallesi sınırları içerisinde, üç aracın karıştığı öne sürülen bir kaza meydana geldi.Kazada, ortalık adeta savaş alanına dönerken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Okulların kapanması, ardından da seçimlerin tamamlanmasıyla tatil döneminin başladığı şu günlerde karayollarımız yine istenmeyen görüntülere sahne oluyor.Hemen her gün meydana gelen kazalarda birçok insanımız hayatını kaybederken, birçoğu da -neyse ki- yaralı olarak kazadan kurtuluyor.Meydana gelen bu kazalarda kaybettiğimiz canlarımızın yanı sıra milli servetimiz de uçup gidiyor.

Anlaşılan o ki, polis ve jandarma trafik timlerinin aldığı tüm önlemler, karayolu üzerindeki uyarı levhaları hiçbir işe yaramıyor.Meydana gelen kazalar aşırı sürat, ya alkollü araç kullanma ya da dikkatsizlikten kaynaklanıyor.

İşte onlara bir örnek daha Milas-Bodrum karayolu Koru Mahallesi sınırları içinde meydana geldi. Bodrum’dan ilçemize doğru seyir halindeki, aynı yönde ilerleyen üç aracın karıştığı kazada adeta can pazarı yaşandı.

Bir yandan yol çalışması devam ederken, ağır-aksak ilerleyen trafik, bir de meydana gelen bu tür kazalarla, tam anlamıyla işinden içinden çıkılmaz hale geliyor. Görgü tanıkları, ambulansların kaza mahalline, sıkışan trafik nedeniyle geç geldiğini öne sürerken, meydana gelen kazada aynı aileden; Emrah Aras, Yalın Göktuğ Aras, Pınar Aras ve Duru Göksu Aras, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.  

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık