Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

3 takımla BAL’da mücadele edeceğiz

2020-2021 Futbol Sezonunda 3 futbol takımımızla BAL Liginde mücadele edeceğiz. 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Küme Ligi olan BAL’da yer alan Ortaca Belediyespor ve Yatağanspor’dan sonra BAL Liginde yeni sezonda yer alacak takım Muğla Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor olacak.

3 takımla BAL’da mücadele edeceğiz

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanamayan Amatör Küme Liglerindeki takımların durumuyla ilgili olarak Muğla Amatör Küme Ligi’nde futbol takımları olan spor kulüplerinde, Gümüşlük Gençlikspor’un şampiyonluğunun tescil edilerek yeni sezonda BAL Liginde yer alacağı düşüncesi hâkim olmaya başladı.

Süper Amatör Küme Liginde BAL Ligi ikincisi Yatağanspor ile Play Off eleme maçı oynamadan bir üst lig olan BAL Ligine yükseltileceği beklenen Gümüşlük Gençlikspor Kulübü’nde de alınacak karar heyecanla bekleniyor.

2020-2021 Spor sezonunda BAL Liginde Muğla adına mücadele edecek 3 takım olacak gibi görülüyor. Ortaca Belediyespor, Yatağanspor ve Süper Amatör Küme Ligi şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor ilimizi yeni sezonda BAL’da temsil edecek takımlar olacaklar.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yeni sezonla ilgili gelişmeler beklenirken diğer bir yandan Covit 19 nedeniyle yarıda kalan ve oynanmayan futbol maçları sonrasında kümeden düşme olup olmayacağı konusunda da henüz Futbol Federasyonunca net bir açıklama getirilememesi, düşme hattında yer alan takımların endişeyle beklemesine neden oluyor.

Konuyla ilgili değerlendirmenin Ağustos Ayı içersinde Futbol Federasyonunca yapılması bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis